Home
Even voorstellen
Repetities
Repertoire
Vacatures
Agenda
Foto's
Archief
De eerste jaren
Video's
Leden
Voor leden
Organisatie
Links
Contact

Archief 

1 november 2015 - "Inductie" Vriendenconcert bij St. Caecilia in Den Haag

Video impressie: YouTube

  

27 september 2015 - GGZ Delfland (Delft)

(Nog) Geen foto's beschikbaar

4 juli 2015 - Opening vernieuwde stadhuis Leidschendam-Voorburg (combi-big band Nic's en Straight Life Bigband) 

Zaterdag 20 juni 2015: buitenoptreden voor Wijdezorg / Emmaus in Zoeterwoude, bij de jaarlijkse braderie voor bewoners, familieleden, medewerkers, vrijwilligers én inwoners van Zoeterwoude (en omgeving).   

Zondag 31 mei 2015: Cultuurraad voor Ouderen IJsselmonde in Theater Islemunda in Rotterdam (IJsselmonde). 

Zondag 8 maart 2015: Woonzorgcentrum Die Buytenweye te Delft. Met dank aan de huisfotograaf van Buytenweye: Roland Nieuwpoort. 

Zondag 25 januari: Theaterbrasserie Mond in Rotterdam (IJsselmonde). Dit was de aftrap van de swinging sundays in dit nieuwe café.

Zondag 11 januari: nieuwjaarsbijeenkomst van St Caecilia in gebouw Marcanto. Wij hebben ons goed voorgesteld aan de vereniging en met veel plezier laten horen hoe onze vorderingen met onze dirigent Thomas Kofler zijn. Wij zijn weer goed bezig! Een goed en muzikaal begin van het nieuwe jaar. Klik hier voor de videoclip op YouTube van The Opener, opgenomen bij dit optreden. 

 

Woensdag 24 september: CKC Jazzavond in de Foyer met diverse jazz-ensembles van het CKC, openbaar en gratis, voor familie, vrienden en buren en andere belangstellenden. Wij spelen met onze nieuwe dirigent  Thomas een swingende blokje van 30 minuten; daarna jamsessie. Tevens ons "afscheid" van het CKC!

 

Zondagmiddag 13 juli: JAZZ op TERRAS van Brasserie De Brede Hoek in Nootdorp, een geslaagd openbaar buitenoptreden op dit gezellige terras met uitzicht aan de rand van Nootdorp, vlakbij Zoetermeer: makkelijk te vinden voor fietsers en wandelaars (fietsknooppunt 90 tussen Zoetermeer-Balijbos en Nootdorp-Dobbeplas (www.debredehoek.nl).

 

Dit optreden was onze seizoensafsluiter met partners, familie en vrienden, maar ook het afscheid van onze dirigent Bart Neuvel. Hij heeft 8 jaar voor onze band gestaan. Aanleiding voor zijn vertrek is de overstap van de bigband van het CKC in Zoetermeer naar St Caecilia in Voorburg. Daardoor gaan we naar de donderdag als repetitie-avond en dat paste niet in Bart's agenda. Aan het einde van het optreden is Bart met mooie woorden en cadeaus bedankt voor zijn muzikale inzet als bandleider. Zie foto.

 

Zondagmiddag 25 mei: Woonzorgcentrum Die Buytenweye te Delft. Een volle zaal en er werd gedanst! Voor meer foto's zie ons fotoalbum

 

Woensdagavond 5 februari: Wooncentrum Gondelkade te Zoetermeer, zie volgende foto's.